Rob Mohlmann

canto032

Canto 32, Verpakking-4, 1983

canto114

Canto 114, Het geheim, 1993

Over het Canto-project:

“Ondanks tijden van soms bittere armoe en tegenslag is er nooit ook maar één Canto verkocht. De serie is dus nog geheel compleet. In de laatste twee jaar ontving Rob Møhlmann een Individuele Subsidie van destijds het Ministerie van WVC. Daarna zette hij een (voorlopige?) punt achter het project. Hoewel er inmiddels een kooplustige animo bestaat m.b.t. de diverse Canto’s is tot de dag van vandaag nog steeds geen enkele Canto los te koop.”

robmohlmann.nl/nederlands/index.html?cantoproject

Over Museum Møhlmann te Appingedam:

“Het museum is zonder enige subsidie of steun opgezet door de zeer realistisch werkende schilder Rob Møhlmann. Samen met zijn vrouw Laura tracht hij een herkenbaar platform te bieden voor hedendaagse realistische en figuratieve kunst.
Kortom, voor kunst die wat voorstelt. “

robmohlmann.nl

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*