About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Als ik het me goed herinner was het in Nederland het ballet van Penny de Jager dat bij dit nummer kwam opdraven. Misschien nog wel in de Toppop-archieven terug te vinden.

  2. Ingevoegd -5-02-2010: De nog gestoordere variant uit Japan voor een heerlijk blikje zeekip.

  3. > een heerlijk blikje zeekip.

    Ik ben verbijsterd, met stomheid geslagen… Dat hakt er harder in dan een week art rotterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*