Life and Interests of Galen R. Frysinger

“According to Mother, my life almost ended at a very early age. On one of those Sunday trips to the Royer’s in Lititz, I went strolling alone in the back yard and decided to take a swim in the goldfish pond. Mom rescued me and made me well again, since I was found face down in the water. From that day on the pond had a fence around it high enough to keep little guys out, a great inconvenience in later years when I sailed my small boat in it.”

Uren klikplezier in het leven van Galen Frysinger, gepensioneerd natuur- en scheikundige, geboren in 1931 te Harrisburg, Pennsylvania.

GalenFrysinger.com

(via Mc Gruff Press)

“at Lititz Park on Forth of July” (uit de serie Jane Irene Frysinger)

“comparing the Messerschmidt “Cabin motorcycle” to our new car (third in the row)” (Uit de serie Europe 1956-58)

GalenFrysinger.com

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*