Call for entries: trendbeheer presenteert in Brussel

Pimp your CV was de werktitel van het betreffende onderdeel van het programma. Trendbeheer presenteert op unieke lokatie onder unieke omstandigheden. De nieuwe werktitel voor dit onderdeel van de meta-tentoonstelling van het jaar is: Cantavida / Eat Your Heart Out.

Wie heeft een onderscheidend idee voor een solo (tentoonstelling, presentatie) aanstaande donderdag 25 februari van 20:15 tot 20:30?

Onderdeel van Trendbeheer presenteert vijf solo’s, twee overzichts- en vier groepstentoonstellingen van 18:00 tot 21:00.

Alles wordt verzorgd: opbouw, vernissage, tentoonstelling en finissage. Er is (veel) publiek, er is (veel) bier.

De formele spelregels: de tijdsdruk bezien moeten alle werken passen in een standaard A4-wissellijst. Trendbeheer levert zulks.

Informele spelregels: die zijn er niet.

Inzendingen naar het bekende adres. Sluitingsdatum 24 uur na plaatsing van dit bericht.

De jury, dat zijn wij, trendbeheer.

En dat bekende adres, dat is natuurlijk info@trendbeheer.com.

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

 1. > is er meer info?

  Komt gaandeweg Hester. Het concept is volop in ontwikkeling. Tijd, lokatie en inzet (pakweg tien tentoonstellingen op een avond) staat vast.

  Zeker is in ieder geval een solotentoonstelling van Jeroen Bosch. Waanzinnig goed werk.

  Verder benaderen we een paar kunstenaars voor een solotentoonstelling. Er wordt iig een tentoonstelling gecurateerd. (Door Simon Schrikker)

  De afsluitende tentoonstelling is die waarin de tentoonstellingen van de avond gedocumenteerd worden getoond.

  Maar voor nu: heb je een idee, mail het op. Er is ruimte voor allerlei. De A4 eis is een praktische – het is onmogelijk een tentoonstelling op te bouwen in pak hem beet drie minuten als er niet ergens een strak format wordt gehanteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*