Martijn van Santen

Martijn van Santen

In eigen beheer uitgebracht stripjuweeltje van Martijn van Santen. Een verhaal over strips tekenen, dromen, verliefd zijn en niet te verkopen marketingzut. Losjes gestitueerd in Rotterdam en haar bosrijke omgeving. Met 96 pagina’s voor € 14,95 zo goed als gratis dus kopen!

Verkrijgbaar bij de stripspeciaalzaak, de betere boekhandel of natuurlijk via een mailtje naar Martijn van Santen.

Stortbak.net

Martijn van Santen

Martijn van Santen

De te verkopen zut.

Martijn van Santen

Stukje Rotterdam.

Martijn van Santen

Martijn van Santen

Martijn van Santen

Stortbak.net

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*