Anna Ter Haar

Cinderella’s chair, 2009.

“Cinderella’s Chair” is a follow up of my project “Buitenbeentje”. Prostheses of glass, like a prosthetic leg, custom made for each chair. Glass is a malleable material when heated, so the glass was blown onto the chair, which provides every chair with its own unique prosthesis.”

AnnaTerHaar.nl

(via TodayAndTomorrow)

Niels Post
About Niels Post 3344 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*