Nucleaire littekens

Nucleaire lidtekens

“I hadn’t really thought about it too much apart from the two dropped in Japan in WWII, but those weapons created some permanent physical changes in the landscape of the Earth. For instance, dozens of circular scars are visible at this testing range in Nevada near Area 51.”

Sluit mooi aan bij alle nucleaire explosies ooit zoals Isao Hasimoto die in 2003 allemaal achter elkaar zette.

Kottke.org/15/09/the-earths-nuclear-scars

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*