Vota Popolo della Libertà, per BERLUSCONI presidente

Donderdag gaat de (matige) documentaire Videocracy de zalen in, waarin ook deze verkiezingsspot voor Berlusconi voorbijkomt. Moeilijk met droge ogen uit te loeren. Toonbeeld van goede smaak en zeden. Andere koek dan de tekortebroekenspot van de SP, Kampen zingt van de PvdA’s of vrouwen kiest! van vrouwen kiest.

(Of eigenlijk zou dit postje moeten zijn: welk van deze vier spotjes is een parodie? Antwoord: geen.)

About Jeroen Bosch 4652 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*