The Incredible San Fancisco Artists’ Soapbox Derby, 1975

“I had never built any sort of vehicle before, I can’t even fix my car.”

Met 75 artcars de heuvel af, Amanda Pope legde het allemaal vast in 1975. Mike Haeg vond het terug en zette het op de wereldwijde kijkbuis. Inclusief stuiterende televisiefiets en eetbare broodmobiel.

(via Bad at Sports)

Niels Post
About Niels Post 3491 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*