The Art Handling Olympics

Dit weekend in New York een groots eerbetoon aan de opbouwploeg in de vorm van de eerste officiële Art Handling Olympics. Bij Art Fag City een interview met AHO initiator Shane Caffrey. Volgend jaar de Boijmans opbouwploeg?

ArtHandlingOlympics.com

Niels Post
About Niels Post 3342 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*