Stefan Brüggeman

Opening,
front store glass removed, black vinyl lettering,
unique, 1998.

StefanBruggemann.com

(Over het Museum of Installation valt, behalve in de cv’s van goede kunstenaars, verrassend weinig te vinden op het internet. Een interview uit 1994 en een artikel uit 2001.)

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*