Deven Green

The new thoughts, words and vocals from the genius who performed “Hello” (and for no discernable reason has a daughter who is more famous than he is).

Deven Green, regelmatig deelnemer aan het Rotterdam VHS Festival, heeft het deze keer over blinde schoolmeisjes en hitsige leraren. Inmiddels is Deven zo groot op het internet dat YouTube volstaat met parodiën op haarzelf en ze een fanclub heeft op facebook.

DevenGreen.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*