Paul de Reus @ Museum Jan Cunen

“Paul de Reus (1963) vervaardigt figuratieve sculpturen, tekeningen, foto’s en installaties waarin de alledaagse werkelijkheid en de mens centraal staan. I[…] De relatie tussen man en vrouw, de jeugd, spelen, seksualiteit, dieren enzovoort.”

Nog tot 13-06-2010

museumjancunen.nl/nl/Tentoonstellingen/Actueel/Wolkendeken

Nog op oude stek in rijksmonument Villa Constance – voorzolang als het duurt. Zoals het hoort is ook Jan Cunen op zoek naar grotere, nieuwere behuizing: de oude Bergossfabrieken.

jancunen.blogspot.com

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*