Innen Stadt Aussen, Olafur Eliasson @ Martin-Gropius-Bau, Berlijn

Veel werken, zoals dit adembenemende Your Blind Movement uit 2010, waarin je door ruimtes vol intense kleur loopt, zonder waarneming van ruimte, waar af en toe uit de kleur mensen opduiken en de kleurvlakken overal anders van kleur zijn.
Gedesorienteerd loop je door intense kleuren. Nog nooit heb ik zo iets ervaren.

Hoewel het vroeg in het jaar is, wil ik dit werk voor mij als beste werk van 2010 nomineren.

(Verder is er nog een fantastische spiegeling van het glas in lood-plafond van het Martin-Gropius-gebouw,een tafel vol maquettes waarin diverse films getoond worden, maar ook veel wat niet echt tot leven wil komen. Hiervan geen foto’s, gezien de security, die alleen in de onoverzichtelijkheid van de kleurvelden niet achter me aan kwam.)

Nog te zien t/m 9 augustus

berlinerfestspiele.de/de/aktuell/festivals/11_gropiusbau/mgb_04_programm/mgb_04_aktuelle_ausstellungen/mgb_04_ProgrammlisteDetailSeite_1_14284.php

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*