Dutch Girls @ Espace Enny Laag Keppel

Kortgerokt belande uw verslaggever in een stoptreintje tussen de pinkstergemeentejongeren op weg naar Doetinchem waar een prachtbus stond te wachten – helemaal voor mij alleen. Als enige uitstappende passagier te Laag Keppel ter hoogte van de Dorpsstraat.

Karin Bos, Barbara Broekman, Anouk Griffioen, Anya Janssen, Lique Schoot en Hester Scheurwater, Dutch Girls bij Espace Enny Laag Keppel.

espaceenny.nl/cv_html/cv_dutch_girls.html

De titel van de tentoonstelling is wat misleidend. De Dutch Girls is een tentoonstelling van zes dames van volwassen leeftijd. Tiana Wilhelm van het museum Zutphen opende de tentoonstelling met een fijn verhaal over meiden en vrouwen, kunst en boybands versus girls met een scherp randje.

De zon deed goed zijn werk in de tuin bij Enny, de wijntjes smaakten prima, het publiek was in behoorlijke aantallen toegstroomd en toen de gehaktballen op tafel lagen te dampen kon de lol niet meer op.

Adriaan de Regt en Lique Schoot.

Anya Janssen

Lique Schoot en Anouk Griffioen.

Karin Bos

Hester Scheurwater.

Anouk Griffioen en Anya Janssen.

Anya Janssen.

Openingswoord Tiana Wilhelm, directeur Musea Zutphen.

Enny van de Espace voor Anouk Griffioen.

Anya Janssen.

De tentoonstelling ‘Dutch Girls’, is te zien vanaf 2 mei t/m 24 juni.

espaceenny.nl/cv_html/cv_dutch_girls.html

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*