The Simple Things In Life – Miguel Narings

“Tragikomische documentaire, waarin filmmaker Miguel Narings zijn vader volgt in diens zoektocht naar romantiek en geluk in Thailand. Na de nodige teleurstellingen besluit de vader de blik te richten op de Filippijnen. Daar komt hij uiteindelijk samen met zijn internetgeliefde.”

Man vindt vrouw. Zoon filmt vader. Privéproject waarin Miguel Narings zijn vader confronteert met zijn gedrag wordt documentaire. Zie vooral ook de bijgevoegde twee korte fragmenten. C’est le ton qui fait la musique.

Screening nog 21 Mei om 20:30 in Rialto. En dan later misschien in roulatie/op een televisietoestel ergens in Nederland.

rialtofilm.nl/film.php?src=home&filmid=666

miguelnarings.com

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*