Nishiko, Nasan Tur & Chris Burden @ Walden Affairs, Den Haag

Vanavond de finale ‘betekenisvolle leegte’ bij Walden Affairs met de aftrap om 19 uur.

Gelukkig zijn voetbalfans zelden kunstfans. Diegene die beide passies wel delen krijgen het vanavond moeilijk, want dan is er natuurlijk ook de Champions Leaugue apothese. Van Gaal tegen zijn vroegere assistent Mourinho en Sneijder versus Robben.

waldenaffairs.nl

Maar de kans is groot dat de gemiddelde trendbeheerlezer nu de schouders ophaalt en dus zijn er weinig zorgen betreffende de opkomst vanavond.

Om de hoek is bij 1646 momenteel een redelijk ‘lege’ tentoonstelling van Gerlach en Koop, maar Walden Affairs lijkt het wedstrijdje ‘mentaal de leegte vullen’ vanavond te gaan winnen met een triple score. Het middenveld ligt er in ieder geval heel leeg bij.

Dit is het terrein van Nishiko. Het geheime wapen zit in deze dozen, maar mag voor de wedstrijd nog niet onthuld worden.

Boven in de spits van Walden Affairs is Nasan Tur klaar voor de aanval, met..

.. een minimale ingeep en vier paar schoenen.

Chris Burden is de Amerikaanse left back. Het is de nestor van de drie. Het werk stamt uit de jaren zeventig, maar is dankzij ‘crisis’, ‘linkse hobby’s’ en de aankomende bezuinigingen op cultuur actueler dan ooit.

Ondanks alle leegte is Walden Affairs zeer goed gevuld. Met wat? Ga vanavond zelf maar kijken.

Voor diegene die Inter Milan versus Bayern Munchen laten schieten is er in ieder geval de beloning van Joost Nieuwenburgs traditionele Walden Kaasplank.

http://www.waldenaffairs.nl/index.php?/future/sat-22-may-opening-nishiko-nasan-tur-chis-burden/

2 Comments

  1. Ja, van Gaal moet nog een jaartje door werken, ook Sneijder gaat terug naar Madrid, ik heb er een jaartje bij en Walden had even geen prioriteit. Ondertussen vraag je je af wat oranje gaat doen in Z. Afrika?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*