W139 Cup @ W139

Juichen als de buitenspel valt

Team Trendbeheer kwam niet door de voorronden. Afgelopen zondag 27 juni werd door acht teams van verschillende kunstinstellingen om de W139 Trofee gestreden: De Appel, het Sandberg instituut, de Rijksakademie voor Beeldende kunsten, Mediamatic, Mama, De Service Garage, Gerrit Rietveld Academie & W139.

En de winnaar is…

“Na een bloedstollende finale, waar het hard tegen hard ging tussen W139 en de Rietveld Academie, eindigde de wedstrijd in een 7-7 . Er werden 10 penalty’s genomen waarbij W139 met het winnende penalty de doorslag gaf van 2-1.”

“Eindstand:
W139 : 1
Rietveld :2
Servicegarage: 3
Sandberg: 4”

w139.nl/nl/tentoonstelling/kom-kyk-na-die-wereldbeker-in-die-w-3

Vergeet niet, ook nu elke dag inkom vrij:

“Kom kyk na die Wêreldbeker in die “W”
11 juni 2010 – 11 juli 2010

De Canadese kunstenaar Cedric Bomford heeft van gebruikt bouwhout een stadion geconstrueerd, dat de dimensies van de achterruimte van W139 benadrukt, en biedt ruimte aan 150 personen om – gratis – van het WK te genieten op een van de grootste schermen in de stad. De installatie bootst een compleet stadion na en ensceneert niet alleen het evenement, maar ook het publiek – inclusief beneden een VIP-lounge en verkoop van versnaperingen. Elke dag zijn we er klaar voor en verwelkomen de fans om een mooie wedstrijd te zien. “

Klik voor het programma:

w139.nl/nl/tentoonstelling/kom-kyk-na-die-wereldbeker-in-die-w-3

Kom morgen kijken – lekker koel en rustig maar met ambience en bier. Vier voetbal met vrienden. W139 is 100% WK ready.

w139.nl/nl/tentoonstelling/kom-kyk-na-die-wereldbeker-in-die-w-3

(Beeld en wedstrijdverslag W139.)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*