Robert Overweg, The end of the virtual world

The end of the virtual world 1, Left 4 dead 2, 2010.

“This series of photographs originates from four popular first person shooter games (Left 4 dead 2, Half-life 2, counter-strike and modern warfare 2) Unlike you might think the virtual world is not round like the physical world but flat with hard-cut edges. These photographs show us how the virtual world ends.”

RobertOverweg.com

The end of the virtual world 2, Left 4 dead 2, 2010.

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*