Een vervalser als filantroop

Mark Landis, Een vervalser als filantroop

Het verhaal over Mark Landis loopt al een tijdje. Hij doet het niet voor het geld maar schenkt zijn vervalsingen aan musea in heel Amerika (een stuk of 60 in de afgelopen 30 jaar) en doet daarmee niets illegaals. In 2013 was er al een korte documentaire, nu dus ook een lange bioscoopversie.

Artandcraftfilm.com (trailer na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3343 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*