Hans Stevens (1948 – 2013)

Hans Stevens (1948 – 2013)

“He worked on building and forming and shaping his “EN-collection”. A multidimensional language concept that connects everything with everything. Thus offering solutions for major world problems. This collection is more than 2 million pages deep right now and has multiple ways of construction.”

“Besides his own work, Stevens was also one of the driving forces of the Argument room. Together with his girlfriend Sandra, his big love and support for many, many years, they kept Argument running against all odds. This is one of the last true autonomous artist run collectives in the city of Tilburg.”

Incubate directeur Vincent Koreman gedenkt Hans Stevens die afgelopen vrijdag overleed.

http://inlog.org/2013/01/28/in-memoriam-a-truly-great-artist-hans-stevens/

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*