About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Het gelijken wel rode bieten
    Ook wel kroten genoemd in sommige regionen.

  2. Erm ik zal je wat verklappen Kees: facebook verzint alles. Als je ziet staan X gaat naar Y wil dat niet zeggen dat Y bezoek krijgt van X. Jij kunt wel lezen ergens dat ik Kapoorwaarts ga maar dat stelt FB geheel buiten medeweten van mij om. We hebben eens een week mijn deelnames gemirrored. Blijkt dat ik gemiddeld naar 87 evenementen per week ga waar ik zelf niks aanvink. Helemaal niks.
    Ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee want ik hoor wel vaker van ow wat leuk jij gaat ook, of waar was je FB zee dat je gong.
    Het is een oplichtersbende, alles voor de pageviews.

  3. Meestal ga je met Alex Jacobs JB, heb inmiddels een heel leuke collectie aan allerhande cultuur waar jullie samen naartoe gaan (toch al gauw twee keer per dag).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*