interview today and tomorrow

today and tomorrow, een uitmuntend en uitputtend inspiratief weblog met een hoogwaardige kwaliteitsfeed bestaat vandaag vijf jaar.

todayandtomorrow.net

Een nano interview met de maker:

Wie is today and tomorrow?

Today and tomorrow ben ik, Pieter, een Belg in Berlijn. Ik krijg vaak email gericht aan het today and tomorrow team, maar ik werk alleen. Ik denk niet dat ik today and tomorrow zou kunnen delen. Alleen bij hoge uitzondering, zoals vandaag. [Vandaag 21 juli vanwege de verjaardag een dag vol gastbijdragen, Red.] Dat is wel af en toe voor herhaling vatbaar.

Waar staat today and tomorrow voor?

Het is niet eenvoudig om today and tomorrow in een vakje te plaatsen. Het toont een bonte verzameling van dingen die ik mooi vind of die me interesseren. Ik zou today and tomorrow niet kunnen beperken tot alleen kunst of design of…

De inhoud van today and tomorrow is zeker veranderd door de jaren heen. Oorspronkelijk was het mijn openbare persoonlijke internet archief. Dat is het eigenlijk nog steeds, alleen kijken er nu een pak meer mensen mee.

Het liefste post ik projekten van onbekende kunstenaars of studenten. Collaboraties tussen bekende merken en grote kunstenaars vind ik zéér zelden nog interessant. Als ik ergens iets zie, moet het heel snel click maken bij mij, anders komt het niet op today and tomorrow.

Hoe zie je de toekomst van today and tomorrow?

Op korte termijn zou ik today and tomorrow graag een beetje professioneler maken. Dus sinds vandaag heeft today and tomorrow een logo!

Ik denk dat ik vaker inhoud offline zal gaan zoeken en ik wil ook meer mensen ontmoeten.

Op lange termijn hoop ik dat today and tomorrow een hobby kan blijven – ook al doe ik het dan misschien fulltime.

Hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar?

De tofste dingen aan het hebben van een blog: emails ontvangen van mensen van wie een fan bent. Mensen ontmoeten die je anders nooit zou hebben ontmoet. Emails als feedback. Dat kompenseert de tijd die je erin steekt.

Erkenning krijgen van instituten zoals Wallpaper* Magazine of de LeadAwards – dat is natuurlijk ook leuk.

Favoriete kunstenaars?

Dit is een eenvoudige vraag!

Mijn aktuelle top 10 in willekeurige volgorde:

Ignacio Uriarte
Rafaël Rozendaal
Constant Dullaart
AIDS-3D

Fountain – Sylvie Fleury

Sylvie Fleury
Evan Roth
Nick van Woert
Olafur Eliassion

Beim Chef – Roman Signer

Roman Signer
Yarisal & Kublitz

Similar But Fundamentally Different – Ariel Schlesinger

21 juli vanaf 21:00: today and tomorrow’s 5th birthday SPEED SHOW.

Congrats Pieter!

todayandtomorrow.net

(Eerder op trendbeheer: nano interview VVORK en interview Régine Debatty van We Make Money Not Art.)

About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*