Larry Gagosian @ Interview Magazine

‘GAGOSIAN: I’d also seen you at the Castelli Gallery. We didn’t meet, but you looked like you were important, so I asked Leo afterwards, “Who was that?” That’s how I think your name got filed away.’

‘A lot of times it’s not the show so much as the effort it took to pull it off. For example, getting Frank Sinatra to sell an Edward Hopper painting. I had to call so many people and friends of his and his son-in-law and his wife, Barbara . . . I worked on that for so long. I really wanted that painting.’

De wereld van het grote geld, Peter M. Brant in gesprek met Larry Gagosian.

Interviewmagazine.com/art/larry-gagosian

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*