War Of Words

Met een klein budget drukwerk in een kleine oplage maken. Laat er 2000 drukken, haal daar 325 uit en steek de rest in de hens.

Over all time classics gesproken. Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de WOW Bomber uit kwam, een underground tijdschrift vrijwel geheel gewijd aan het werk van een groep Utrechtse graffitischrijvers die zich specialiseerden in het bespuiten van NS treinen. Samen met de eerste On the run kan het gezien worden als een van de meest invloedrijke Europese graffiti publicaties van de afgelopen 25 jaar. Waar veel huidige Amerikaanse kunst en beeldcultuur zijn wortels heeft in de skate cultuur (Beautiful Losers) is er een grote groep Europese kunstenaars, vormgevers en architecten met een verleden in de graffiti scene van eind jaren tachtig, begin jaren 90.

Volgende maand bij de betere boekhandel bij u in de buurt, de grote WoW update met veel niet eerder gepubliceerd werk van de afgelopen 21 jaar. Presentatie 11 september in Tivoli, Utrecht (met o.a. DuvelDuvel).

Tivoli.nl/…/WAR+OF+WORDS

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*