Gerben Meinders @ Het Wilde Weten

Prachtpresentatie Gerben Meinders, gastkunstenaar van Het Wilde Weten. Wat zich in eerste instantie voordoet als chaos and disorder, rotzooi, rommel, troep tot aan het plafond, blijkt uiteindelijk een uitgelezen en eigenzinnige manier om in de moeilijke projectruimte tekeningen tentoon te stellen.

hetwildeweten.nl/2010/02-09-2010-gerben-by-gerben-meinders/

gerben-meinders.blogspot.com

Gerben Meinders met uit Groningen overgevlogen DJ Meinders II.

Animatie gebeamd op de achtermuur

Inclusief 1000 gesigneerde pannekoeken

“…Drawing is energy, it is action, it’s fast. Drawing is what I do, no story to tell, but just draw and see what happens. It’s not important how, when or where, just creating. Black on white, red, blue or yellow, it doesn’t matter.”

Open by appointment: from Friday the 3th of September till Thursday the 12th of September , 13:00 – 17:00 hrs.

hetwildeweten.nl/2010/02-09-2010-gerben-by-gerben-meinders/

gerben-meinders.blogspot.com

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*