About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Ik mis soms wel eens het halen van een nieuw vera krantje in de oosterstraat. Waar is het engagement in de popmuziek gebleven? Bij mijn weten in Grun. (btw er speelde nog veel vuigere bands dan de selectie van Niels doet vermoeden)

  2. Maar ook voor de pop liefhebbers waren er Curtis Mayfield, U2, Nirvana, White Stripes ed. voor een paar gulden te zien (Vera was voor Jack White een lange tijd Europa’s favo uitvalbasis kan me nog herinneren in diverse interviews). Nirvana was volgens een Vera pol bezocht door bijna 700 man, in werkelijkheid was het niet eens uitverkocht en er kunnen maar een man of 100 a 150 naar binnen.

    Minpuntje is dat de gangen en zaal van Vera nu vol hangen met nostalgie, maar eigenlijk mooier was met de nodige tag’s en onzin. MAar nog steeds de leukste club.

  3. @ Frank: vanwege familie omstandigheden zonder zanger maar nog steeds erg goed. Nine Pound Hammer a.k.a. de biënale van Groningen, ze maakten ooit de super plaat ‘Nine Pound Hammer live at the Vera’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*