Vrijdag opening 1646

“Op zondag 29 augustus jl. is het Haagse kunstenaarsinitiatief 1646 getroffen door een flinke lekkage. De lekkage vond plaats tijdens het transport van een deel van de gedrukte uitnodigingen voor de tentoonstelling ‘Beyond guilt’ van de Israelische kunstenaars Maayan Amir en Ruti Sela, die aanstaande vrijdag 3 september vanaf 19:00 uur geopend zal worden.”

“‘Een flinke domper,’ noemt organisator Floris K. de schade, ‘het uitnodigen van het publiek voor deze geweldige tentoonstelling loopt hierdoor de nodige vertraging op’. K. roept het publiek dan ook op de kunstenaars een hart onder de riem te steken door in groten getale op de opening aanwezig te zijn.”

enter1646.com/projects/beyond-guilt

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*