AxiDraw V3

“[…] capable of writing or drawing on almost any flat surface. It can write with your favorite fountain pens, permanent markers, and other writing implements to handle an endless variety of applications. Its unique design features a writing head that extends beyond the machine, making it possible to draw on objects bigger than the machine itself.”

Sodeju wat een apparaat! De ultieme plotter voor al uw handgetekende werk in oplage. En à $475 voor veel mensen nog redelijk betaalbaar. Inclusief signatuur.

AxiDraw V3

http://shop.evilmadscientist.com/productsmenu/846 (via 990000)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*