Thomas Rameckers

Reflectie – 59,5 x 87cm olieverf op gipsondergrond, 2010

“Er op hopen dat hét “lukt” na een draaikontperiode, waarin je doodschildert. Beeld zoeken, uit mijn omgeving, van foto’s en/of uit het geheugen, die ik vertaal naar een eigen beeld. Daarin zoek ik het moment op waarin oefenen misschien vulling is. En gemak geen gemakzucht wordt.”

thomasrameckers.nl

Geen titel – 50 x 60cm, olieverf op canvas (Link)

bushokje – 25 x 30cm, olieverf op canvas (Link)

weg, als gift, waterkant – 25 x 29cm, olieverf op canvas (Link)

thomasrameckers.nl

About Jeroen Bosch 4734 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*