Erosie, Horror Vacui

Vanuit zijn Random Image Generators (2007-2009) is Erosie de laatste anderhalf jaar bezig met Horror Vacui. Generiek beeld zonder lagen en zonder kleur. Volgende stap Horror Vacui #7, muurschildering wordt animatie, Blu kan wel inpakken (hoewel).

Erosie.net

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

  1. “Een Blu doen” : )

    Making of als werk, maar in het echt alleen te bezichtigen tijdens een volgepakte avond @ Stroomhis Eindhoven. Met surround sound.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*