Valérie Mannaerts’ Diamond dancer @ De Appel

“A LIFE CHANGING EXPERIENCE” by Edwin Stolk is part of a collaboration between artist Alicia Framis the Sandberg Institute and De Appel.”

edwinstolk.nl/alifechangingexperience.htm

Helemaal geen rij – gisteren voor De Appel.

“Mannaerts combineert in ruimtevullende installaties sculpturen, ruimtelijke objecten, werken op papier en fotografie op een manier waarin de verschillende beeldtalen elkaar snijden. Geënt op de tentoonstellingsruimtes in de Appel Jongensschool realiseert Mannaerts een totaalinstallatie met een keur aan nieuwe autonome ongeremde objecten.”

deappel.nl/exhibitions/e/711

Nog tot 28 februari.

deappel.nl/exhibitions/e/711

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*