About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

 1. Poef: as seen bij de BRAK talk zondagmiddag in Duende, daar kwam deze performance langs in de performance van Lee Welch. (Overigens gaf ook Matthew Lutz-Kinoy acte de presence aldaar (link naar Lutz @ Rijks even scrollen) – verrassend, leuk en dan ook nog eens een geweldige tentoonstelling.)

 2. Brilliant, werd die tape vertoond of was het een re-enactment bij Brak? Baal wel van het missen van die show door ziekte en reizen. Hoe was de talk overigens?

 3. @Kees:
  Een re-enactment van een Max Roach ‘performance’ – dat zou heel erg straf zijn. Nee het was onderdeel van This Is Not Yellow, praatjes met plaatjes door Lee Welch. Noem het een voorleesmiddag met lichtbeelden en nu en dan een filmpje.

  Het was overigens helemaal een voorleesmiddag – niet allemaal even succesvol. Sommige teksten laten zich moeilijk voorlezen. Sjoerd Westbroek’s voordracht viel wat in het water – engelands oplezen en de concentratie vast weten te houden is een opgave. Bij vlagen wel zeker heel interessant: noem het een vijf favoriete boekenbespreking.

  Lutz-Kinoy als native speaker wist net als Lee Welch door de twist (in zijn geval fotos van zijn werk en tekst over zijn werk – met op zeker moment kwistig MUZAK LUID OPGEZET) mijn aandacht vast te houden. Incluis vertoning van een heel mooie heel slechte registratie van waarschijnlijk ook een hopeloos slechte performance.

  Die Talk – ah het was wel degelijk talk, lezing – vond zeer zeker ook voor en na plaats. Een fijn en aangenaam treffen in een (relatief) druk bezocht Duende. En een toptentoonstelling: die had je niet moeten missen Kees!

 4. Thanks, blij dat het werkt en inderdaad: spijt!
  Vergis je overigens niet in het (technisch) peil van de hedendaagse musicus. En met de Soul zit het vaak ook wel goed, anyway: op naar de volgende!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*