A Kassen

Endless döner

“The cook at the local kebab restaurant is instructed to carve a kebab spear after a sketch of romanian sculptor Constantin Brancusis Endless Column.”

Akassen.com

(via Brimborium)

Mural.

“A mural is constructed by removing the existing layers of paint and revealing all the previous colours.”

Concrete floor

“A pair of sneakers have been sunken an inch into a new concrete floor covering the whole of the exhibition room. A stand in has been hired to wear the shoes in the opening hours during the exhibition.”

Pigeon´s portal

“A window corridor made in the same materials as the church building. Connecting the two opposite windows, making it possible for pigeons to cross the exhibition room.”

Akassen.com

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*