Folkert de Jong @ Kunstuur

Folkert de Jong @ Kunstuur

Folkert de Jong, winnaar van de Prix de Rome in 2003. Ook Liesbeth Willems, curator van de Chadha ArtCollection en Hans Koeleman, directeur Corporate Communicatie bij KPN komen aan het woord.”

Cultuurgids.avro.nl/front/detailkunstuur.html?item=8276601 (video na de klik)

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Niels Post
About Niels Post 3465 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*