Japanse ruimte stampot (1972-1985)

Atsushi Yoshioka

Sinds kort blogt Will Schofield a.k.a. A Journey Round My Skull, verzamelaar van het geïllustreerde boek, onder het nieuwe pseudoniem 50watts het internet verder vol met scans, scans en nog eens scans.

Waaronder deze selectie Japanse science fiction uit de jaren zeventig en tachtig: 50watts.com/#1121215/Space-Teriyaki

(via Pink Tentacle)

Akira Yata

Masamichi Oikawa

Noriyoshi Ohrai

50watts.com/#1121215/Space-Teriyaki

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*