About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

  1. J ZOne is King-

    my first tapes was the Phat Boys,Colors, Ice-T, and NWA Steight outa Compton….

  2. Jammer dat de video over deze oude techniek het niet doet op mijn 6 jaar oude pc met IE 6.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*