Stefan Hoffmann @ Andy Warhol Museum, Pittsburgh

    Glycerine and Rose Water, 2015.

” […] Warhol kept a large number of skin products, make up, parfums, which are stored in zip-lock bags in the museum archive. Photographs of some of these bags were used in combination with cataloging records of the specific items.”

Stefan Hoffmann aan het werk in het Andy Warhol Museum in Pittsburgh.

Blog.warhol.org/museum/interview-with-visiting-artist-stefan-hoffmann/

About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*