Galerie Hüsstege stopt op Verwersstraat 28

    Afbeelding Kamagurka (Luc Zeebroek)

Niks op de site maar elders:

“De verhuisdozen staan al klaar. […] Galerie Hüsstege gaat vanaf 1 september 2017 de basement van Mark Peet Visser op het Vughterbastion innemen en…krijgt er ook een deel van de nieuwe locatie van Mark Peet Visser in Knokke bij. […] Binnenkort ga ik een kunstbeurs in Eindhoven beginnen. Dan zijn er nog de fashion- tentoonstellingen die ik ga doen.”

bastionoranje.nl/index.php?pagina=nieuws&categorie=823&artikel=14555

About Jeroen Bosch 4743 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*