Sjors Bindels in Museum van Bommel van Dam

Sjors Bindels in Museum van Bommel van Dam

Op de foto ziet het eruit alsof gemaakt in een first-person shooter, Sjors Bindels studeerde dit jaar af in Arnhem en mocht voor zijn afstuderen al aan de bak om Van Bommel van Dam vlot te trekken. Bij Peter Nijenhuis een uitgebreid interview. De tentoonstelling loopt nog t/m 22 september aanstaande.

“[…] Er is even geen structuur, want men is op zoek naar zo’n structuur en dat schept kansen. Zoals je misschien weet, heeft de gemeente Venlo plannen met Museum van Bommel van Dam. Daar wordt nu al tien jaar over gesproken.”

“[..] Op een dag ben ik gaan vragen hoe het nu eigenlijk zat en hoe het verder zou gaan, met in mijn achterhoofd het idee dat er uit de hele gang van zaken misschien een slaatje was te slaan, niet alleen voor mij, maar ook voor andere jonge kunstenaars.”

Peternijenhuis.blogspot.nl/2017/08/sjors-bindels-in-museum-van-bommel-van.html

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*