Wereldwijd tekort aan kleurpotloden

Wereldwijd tekort aan kleurpotloden

“A surge in the number of people buying adult colouring books has threatened pencil stocks world-wide as manufacturers struggle to cope with an increased demand for quality crayons.

The world’s biggest wooden pencil manufacturer, Faber-Castell, say they are experiencing “double-digit growth” in the sale of artists’ pencils and have been forced to run more shifts in their German factory to keep up.”

Independent.co.uk/…shortage-a6944401.html

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*