WTC Logo Preservation Project

“World Trade Center buildings are present in thousands of classic New York skyline logos owned by local businesses in the city. They tend to belong to small businesses that are likely to disappear over the years to come. So are their logos and the Twin Towers.

After 9/11, I started to photograph and archive these logos in order to preserve the many different graphic expressions of these important historical buildings.”

Mooi project van Ji Lee die de afgelopen jaren al behoorlijk wat dingen heeft gemaakt die het hele internet zijn over gegaan.

Wtclogo.com

Wtclogo.com

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*