Yayoi Kusama: Let’s Fight Together

“I have the enthusiasm as if I was still a child.” Pumpkins have always played and continue to play an essential role in Kusama’s artwork. She depicts the impressive fruit through both drawings and sculptures of various sizes and material: “I love pumpkins because of their humorous form, warm feeling and a humanlike quality and shape.”

En.wikipedia.org/wiki/Yayoi_Kusama

Youtu.be/x6GMdydE7I8 (via TAN)

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*