About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Wat een bizar verhaal/wist ik helemaal niet. Een hele familie van kunstenaars, die Rivieres?! Echt geweldig: ik ben anno 2011 zo geconditioneerd dat ik denk naar een ‘fake’documentaire te kijken – naar een product van Gyz, die iets verzint. Maar nu nog een winkel – met eigen kleding? Top, heerlijke soundtrack ook.

  2. Who needs a crown?
    (It gets damaged, lost, stolen, reimbursed or otherwise corrupted anyway. Just like designer Erwin Dolder lost the –original!– Dutch Coronation Mantle in an Austrian gay bar. (But not after he replaced it with a better replica, for that matter.)

    Magiel is famous without many people knowing about it: now how cool is that?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*