Ronald de Ceuster

Multiple grid, Inkijkgalerie, metrostation Amsterdam, 2009.

Ronalddeceuster.nl

Grid on grid 2, latexrubber, CBK-Gelderland, 2007.

Silver lines

advertentie(s)

Grid on grid, latexrubber en spijkertjes, Neues Kunstforum, Keulen.

Covered, boetseerwas op 4 pilaren, De Nederlandsche Cacaofabriek, Helmond.

Borrowed, purschuim, Akkuh, Hengelo, 2010.

Ronalddeceuster.nl

Niels Post
About Niels Post 3408 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*