About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

 1. Ja, het is écht! Ik denk dat ze vandaag lekker zit te lezen :-)

  Boek is overigens niet alleen via Bol te verkrijgen, maar ligt in bijna alle boekwinkels – zelfs de Bruna’s op de stations, jeuj!

  Over het boek:
  De Duitsers zijn uitgeschakeld
  en andere waargebeurde verhalen beleefd en verteld door een meisje met de zelfbedachte naam TINKEBELL.

  Hoe je aangestaard kunt worden door een muis met een feestmuts op. Welke types tegenwoordig kaas maken. Mannen die vermeden moeten worden om de viezigheid op hun piemel. Hoe je aangeklaagd kunt worden door depressieve hondenbezitters. Waarom je een psychiater ook preventief kunt bezoeken. Over Boy. Over niet opgegegeten boterhammen. Over alleen zijn. En ook: Wat hamsters, politiek en portretschilderkunst met elkaar te maken hebben..

  ‘De Duitsers zijn uitgeschakeld’ is een autobiografisch boek geschreven door TINKEBELL. die onlangs nog door iemand als buitennissig en ongebreideld werd omschreven (treffend, vond zij zelf). -Vol waargebeurde fragmenten over hoe ze alles durfde vanaf het moment dat iemand haar een slok van de toverdrank liet drinken..

  TINKEBELL. is kunstenaar. Ze maakte een tas van haar eigen kat, maar daar gaat dit boek niet over.

 2. aandachtsjunk. met haar schreeuwerige kitsch. genant. nu ook weer een hele tekst om je boek te promoten. ga eerst eens een echt boek lezen voordat je je weer de markt in schreeuwt en je oplikt bij die treurige Gevers. allemaal spelletjes

 3. Ik snap niet zo goed waar je je zo druk over maakt. Is er iemand die jou dwingt tot het lezen van of kijken naar Tinkebells werk?

 4. Ik weet niet wat ik erger vind, Een Tina die borderlinerig loopt te schreeuwen of een Marie die zegt dat je geen mening mag hebben.
  Boeie.

 5. Dat maak jij ervan, aap. En gezien het jou toch niets kan schelen “Boeie”, had jij dus net zo goed je mond kunnen houden, want je zegt er helemaal niets mee, laat staan dat je een mening hebt. Maar misschien kan je dat ook niet verwachten van een aap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*