From Sketch: Régine Debatty

“A teacher of Latin and Ancient Greek, a TV travel magazine presenter, a documentary filmmaker, a radio reporter and an advisor to the EU Commission on its “MEDIA” programme: Régine Debatty was once all this and more, […]. In any case she was all of these things before starting her blog called we make money not art”

Interview met Régine Debatty van we-make-money-not-art.com.

creative.arte.tv/de/space/From_Sketch/message/2044/_From_Sketch__Regine_Debatty___EN_/

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*