Toen kunstenaar Lucy Nooren haar werk in de Stopera wilde exposeren kreeg ze te horen dat ze daar geen vergoeding voor zou krijgen, maar juist een rekening van 150 euro.

De oplossing voor al uw bezuinigingen: “Toen kunstenaar Lucy Nooren haar werk in de Stopera wilde exposeren kreeg ze te horen dat ze daar geen vergoeding voor zou krijgen, maar juist een rekening van 150 euro.”

Avatar
About [Redactie] 8231 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Toen ik laatst mijn werk in de krant wou exposeren moest ik ook al geld betalen in plaats van het krijgen. Waar gaat Nederland cultureel gezien toch naar toe behalve een vuilnisbak aan de onderkant van een ravijn? NOU NIKS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*