The King of Kong: A Fistful of Quarters

Good nerd vs bad nerd. De eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad teruggebracht tot de essentie, wie is het best in Donkey Kong? Met pittige sauzen koning Billy Mitchell als een van de meest onsympathieke hoofdrolspelers in een documentaire ooit.

En.wikipedia.org/wiki/The_King_of_Kong:_A_Fistful_of_Quarters

En.wikipedia.org/wiki/The_King_of_Kong:_A_Fistful_of_Quarters

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Superdocumentaire, paaskneiter van formaat. Allegorie van de wederopstanding. Voor een kwartje herrijzen uit de dood.

  2. Ik kende hem, kneitertje goed, er zijn nog meer van dit soort hopeloze geweldige docu’s! zal ze eens opzoeken en doorsturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*