Markus Butkereit

Markus Butkereit

    Human Sun, 2013.

Markusbutkereit.de

Markus Butkereit

    010813CircleRGB, 2013.

“I tried to reconstruct the additive colour space by using three fans and three drip infusions filled with the three primary colours. As expected, of course no white areas evolved in the middle of the overlaps.”

Markus Butkereit

    Two shoots, 2011.

Markusbutkereit.de

Niels Post
About Niels Post 3393 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*